top of page

Høsten er best hos Skimore!

Fargerike trær, frisk luft og spennende aktiviteter – høsten er rett og slett magisk hos Skimore! Her kan du utfordre deg selv i klatreparken, suse gjennom skogen på sykkel eller opplev spenningen med Formula G.


Klatreparken i Skimore Drammen består av over 70 elementer med forskjellig vanskelighetsgrad. Minimumshøyden er 110 cm for å kunne benytte barneløypene. Fra høyde 140 cm er hele klatreparken tilgjengelig. Her er det moro for hele familien. 

De største utfordringene er Speedy Zip-Line og GURI MALLA-hoppet. 





Skimore Drammen Bikepark er en av Norges største og mest krevende downhill anlegg for sykling. De fleste løypene er «naturlige løyper» med noen få bygde elementer. Bikeparken vår er egnet for deg som har erfaring fra downhill/ teknisk sykling. Vi har leier ut sykler med fullt beskyttelseutstyr innbakt i prisen. Du kan også leie instuktør hos oss. Skimore-medlemmer får 20% på leie av sykkel.








Skimore Oslo 

Skimore Oslo Klatrepark på Tryvann er skandinavias best besøkte og ble bygd sammen med Høyt & Lavt i 2012. Vi har over 220 elementer i trærne fordelt på 12 ulike løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her er det utfordringer for alle aldre og nivåer. I tillegg har vi flest zip-lines i hele Oslo med løyper som til sammen strekker seg over 1000 meter! For den ultimate frihetsfølelse anbefaler vi Tigerspranget – en 25 meter høy stolpe man klatrer opp og tar sats fra plattformen på toppen. 




Skimore Kongsberg

Sjekk ut vår kule Formula G-bane. G for Gravity. Bilene er uten motor, men vi kan love at tyngdekraften gir deg nok fart og spenning nedover den asfalterte løypa med doserte svinger. Formula G er inkludert i Skimore-medlemskapet. Det er også mulig å booke banen utenfor åpningstid for firmaer og grupper. 

KUN DROP-IN.




Våre anlegg byr på noe for hele familien, enten du er ute etter adrenalin eller en rolig stund i naturen. Vi ses ute!


bottom of page